ΧΑΝΙΑ - Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Καράτε 27/2/11

Μαρ. 05, 2011

Υποδειγματική εμφάνιση της Α.Σ. Σατόρι στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ταυρωνίτη στον Πλατανιά Χανίων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.).

Η σχολή του Σότοκαν Καράτε Ηρακλείου εντυπωσίασε με την παρουσία της καθότι με 12 αθλητές της στο ταπί αποκόμισε 13 μετάλλια, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο πλέον απέκτησε έναν σημαντικότερο χαρακτήρα, αφού για πρώτη φορά λειτούργησε και ως προκριματικοί αγώνες για τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε το οποίο θα διεξαχθεί στη Βέροια στα τέλη Μαρτίου.

Κάθε χρυσό μετάλλιο συνοδευόταν και με ένα εισιτήριο για τους τελικούς και με αυτή τη σκέψη τα παιδιά του Σατόρι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο ταπί.

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες ήταν οι, Σερδαράκη Άννα (χρυσό Κουμιτέ - χρυσό Κατά), Πάτερου Χριστίνα (χρυσό Κατά), Κατσιμπρής Μιχάλης (χρυσό Κουμιτέ – αργυρό Κατά) Σερδαράκης Βίκτωρ (χρυσό Κατά), Κοπιδάκης Νικόλαος (χρυσό Κουμιτέ), Παπαδάκη Κατερίνα (αργυρό Κατά – χάλκινο Κουμιτέ), Νησανάκης Ιάσων (αργυρό Κουμιτέ), Βαλίνι Χριστίνα (αργυρό Κατά), Μαρκάκης Κωνσταντίνος (χάλκινο κουμιτέ – χάλκινο Κατά), Πατεράκης Γεώργιος, Γλυτσός Στέφανος και Κατσαντάς Βασίλης.

Με τους 5 πρώτους αθλητές να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Βέροια, το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου, Γιαπιτζάκης Ζαχαρίας και Δρακουλάκος Γεώργιος εξέφρασαν την χαρά αλλά και απεριόριστη υπερηφάνεια για τους αθλητές τους, καθώς ο ιδρώτας της προετοιμασίας των παιδιών έπιασε τόπο αλλά και η στάση τους στον αγωνιστικό χώρο ήταν πέρα των προσδοκιών. Κλείνοντας ευχήθηκαν για ότι καλύτερο για τους μικρούς καρατέκα στους τελικούς της Βέροιας, γνωρίζοντας ότι έχουν να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.


« επιστροφή